Acea genă există în toate creaturile, așa că ar trebui să existe o modalitate de a face același lucru în oameni, a presupus el. Ani de cercetare
Vânătoarea pentru schimbare a început când Sinclair era student absolvent, parte dintr-o echipă de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts care a descoperit existența genelor pentru controlul îmbătrânirii în drojdie.
Jae-Hyun Yang, cercetător în genetică la Laboratorul Sinclair, care a fost coautor al lucrării, a spus că se așteaptă că descoperirile „vor transforma modul în care vedem procesul de îmbătrânire și modul în care abordăm tratamentul bolilor asociate cu îmbătrânirea”.
Pentru a face acest lucru, echipa lui Sinclair a dezvoltat ICE, prescurtare pentru modificări inductibile ale epigenomului. În loc să modifice secțiunile de codificare ale ADN-ului șoarecilor care pot declanșa mutații, ICE modifică modul în care este ADN-ul.
Fă aproximativ 11.000 de pași în fiecare zi pentru a pierde în greutate, arată studiul
Care este numărul magic de pași pentru a scăpa de greutate? Acest proces poate fi declanșat de poluare, toxine din mediu și comportamente umane, cum ar fi fumatul, consumul unei diete inflamatorii sau suferința unei lipse cronice de somn. Și la fel ca un computer, procesul celular devine corupt pe măsură ce mai mult ADN este rupt sau deteriorat, a spus Sinclair. Iată ce spune un nou studiu
Epigenomul literalmente activează și dezactivează genele.
pentru cercetarea în biologia îmbătrânirii. Scopul este de a face același lucru pentru oameni
Experimentele arată că îmbătrânirea este un proces reversibil, capabil să fie condus „înainte și înapoi după bunul plac”, a spus expertul anti-îmbătrânire David Sinclair, profesor de genetică la Institutul Blavatnik de la Harvard Medical School și codirector al Centrului Paul F. Glenn. viața de îmbătrânire inversă în sine
Efectul „Buton Benjamin”: oamenii de știință pot inversa îmbătrânirea la șoareci.
Corpurile noastre dețin o copie de rezervă a tinereții noastre care poate fi declanșată să se regenereze, a spus Sinclair, autorul principal al unei noi lucrări care prezintă munca laboratorului său și a oamenilor de știință internaționali.
„Descoperirea uimitoare este că există o copie de rezervă a software-ului în corp pe care o puteți reseta”, a spus Sinclair. „Arătăm de ce software-ul este corupt și cum putem reporni sistemul atingând un comutator de resetare care restabilește capacitatea celulei de a citi corect genomul din nou, ca și cum ar fi fost tânără.”
Cel din dreapta a fost modificat genetic pentru a fi bătrân.
Acești șoareci sunt din același așternut. Cel din dreapta a fost modificat genetic pentru a fi bătrân.
Cu alte cuvinte, piesele celulare își pierd drumul spre casă, la fel ca o persoană cu Alzheimer. Acești șoareci sunt din același așternut.
femeie senior zâmbind STOCK
Optimiștii trăiesc mai mult? Bineînțeles că da
Cu ajutorul altor oameni de știință, Sinclair și echipa sa de la Harvard au reușit să îmbătrânească țesuturile din creier, ochi, mușchi, piele și rinichi la șoareci.
„Credem că este o pierdere de informații – o pierdere a capacității celulei de a-și citi ADN-ul original, astfel încât să uite cum să funcționeze – în același mod în care un computer vechi poate dezvolta software corupt. O numesc teoria informațională a îmbătrânirii.”
Modificările epigenetice controlează îmbătrânirea
În timp ce ADN-ul poate fi văzut ca hardware-ul corpului, epigenomul este software-ul. Epigenele sunt proteine și substanțe chimice care stau ca pistruii pe fiecare genă, așteaptă să spună genei „ce să facă, unde să facă și când să o facă”, potrivit Institutului Național de Cercetare a Genomului Uman.
„Nu este nenorocire, nu daune care ne fac să îmbătrânim”, a spus Sinclair, care a descris munca de anul trecut la Life Itself, un eveniment de sănătate și bunăstare prezentat în parteneriat cu CNN.
Pentru a testa teoria, el a început să încerce să accelereze îmbătrânirea la șoareci fără a provoca mutații sau cancer.
Am îmbătrânit.” Acum am 53 de ani și de atunci studiem acel șoarece”, a spus el. „Dacă teoria îmbătrânirii informației ar fi greșită, atunci am obține fie un șoarece mort, un șoarece normal, un șoarece îmbătrânit sau un șoarece care a avut cancer. „Am început să facem acel șoarece când aveam 39 de ani.
Nu contează dacă corpul are 50 sau 75 de ani, sănătos sau îmbolnăvit de boală, a spus Sinclair. Odată ce acest proces a fost declanșat, „corpul își va aminti atunci cum să se regenereze și va fi din nou tânăr, chiar dacă ești deja bătrân și ai o boală. Acum, ce este acel software, nu știm încă. În acest moment, știm doar că putem apăsa comutatorul.”
Experimentele combinate, publicate pentru prima dată joi în revista Cell, contestă credința științifică a îmbătrânirii este rezultatul mutațiilor genetice care ne subminează ADN-ul, creând un depozit de țesut celular deteriorat care poate duce la deteriorare, boli și moarte.
„Celulele intră în panică și proteinele care în mod normal ar controla genele sunt distrase de faptul că trebuie să meargă să repare ADN-ul”, a explicat el. „Atunci nu toți își găsesc drumul înapoi de unde au început, așa că în timp este ca un meci de ping-pong, în care mingile ajung pe tot podea.”
Pe de altă parte, șoarecii tineri au îmbătrânit prematur, cu rezultate devastatoare pentru aproape fiecare țesut din corpul lor. În laboratoarele din Boston, șoarecii bătrâni și orbi și-au recăpătat vederea, au dezvoltat creiere mai inteligente și mai tinere și au construit mușchi și rinichi mai sănătoși.