Creare site de prezentare

Creare Site De Prezentare

Mediul online a evoluat foarte mult, cel putin in ultimii doi ani, odata cu evolutia tehnologiei. La CreamSiteuri.ro ne place de multe ori sa face o analogie intre case si site-uri. La urma urmei, site-urile sunt si ele imobile ale unei firme, unei idei, unor minti inteligente, unor magazine, unor fotografi, unor aspiranti (chiar daca virtuale)

Ne place sa credem ca la fel cum astazi exista firme care va pot ridica cea mai frumoasa si rezistenta casa, si noi putem sa va cream cel mai frumos site, folosindu-ne de toate tehnicile moderne. Continuand cu analogia, la fel cum casele sunt din ce in ce mai frumoase, la fel si site-urile sunt din ce in ce mai complexe si mai aspectuase.

Suntem capabili sa realizam orice tip de site si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant pentru asta ci doar sa cereti o oferta pe formularul de mai jos

Un site de Prezentare poate reprezenta mai multe lucruri. In primul rand, poate fi cartea de vizita a unui brand sau a unei afaceri online care doreste intrarea in mediul online. Ulterior insa, lucrurile vor evolua, mai ales cand proprietarii acestor afaceri online (orice fel de afacere) vor vedea cat succes pot avea si in online.

Un site poate fi de prezentare, tip portofoliu. Ne referim aici la fotografi, designeri, desenatori, decoratori, instalatori si multe alte categorii de afaceri mici si mijlocii unde desi adevaratul serviciu este prestat in mare parte in mediul fizic, este nevoie de prezenta in mediul online pentru eficienta promovarii pe care o ofera.

Un site poate fi un blog, un portal de stiri. Aici ne referim fie la publicatii din offline care doresc sa intre in mediul online si sa detina propriul site fie la cei care doresc sa deschida o publicatie exclusiv online. Nu conteaza ca este ziar, revista, brosura sau doar un simplu blog; atat timp cat faci ceva la modul profesionist, ai nevoie de un site de prezentare profesionist.

Ce pierzi daca nu apelezi acum la un serviciu de creare site de prezentare profesionist

Nu o sa iti spunem ce oferim pentru ca mai relevant de atat, este ce pierzi daca nu doresti sa creezi un site profesionist sci preferi o tema gratuita, un domeniu ieftin, un CMS de orice fel.

In primul rand, pierzi sansa de a fi luat in calcul drept firma/ persoana/ magazin care se respecta, folosind una din miile de teme gratuite de pe internet, tema pe care utilizatorii au mai intalnit-o deja pe mfoarte multe alte site-uri. Noi iti oferim posibilitatea de a fi unic prin faptul ca iti putem realiza un site de la zero.

In al doilea rand, pierzi sansa de a te bucura de maximul de vizitatori posibili. Ma refer aici la noul tip de design, design-ul responsive. Prin intermediul acestui nou tip de realizare al unui site, afisarea va fi corecta pe orice tip de dispozitiv ca tablete, smartphone-uri, smart TV-uri. Stii deja cat de mult este accesat internetul de pe aceste dispozitive. NU apela la realizarea unui site cu design responsive si in curand vei vedea cum site-ul tau are din ce in ce mai putini vizitatori.

Nu in ultimul rand, pierzi sansa de a te axa pe ce stii tu mai bine. Daca esti un fotograf, pierzi din timpul pe care ar trebui sa-l folosesti perfectionandu-ti munca. Daca esti un marketer, pierzi din timpul in care ai putea vinde si asa mai departe. Fiecare ore pierdute in incercarea de a realiza un site de unul singur, te costa in domeniul tau.

Fiecare este bun la ceva si ar trebui sa se axeze pe acel lucru. In momentul in care nu stii ce presupune crearea unui site profesionist, cel mai bine este sa incredintezi aceasta sarcina unei firme care stie iar tu sa te axezi pe ce stii sa faci mai bine. In acest fel nu vei avea decat de castigat.

Functionalitatile unui site de prezentare

 1. Crearea identitatii vizuale pe internet

  • Creare Logo (Daca nu exista) in format Vectorial sau Normal
  • Definire culori complementare
  • Alegerea unui template sau crearea lui de la 0
  • Integrarea culorilor complementare prin crearea unei teme de tip Custom CSS
 2. Definirea functionalitatilor care apar in zona vizila de pe site

  • paginile din header: acasa, despre noi, contact
  • paginile din footer: link-uri, politica de confidentialitate
  • continutul paginii principale: titlu pagina, continut pagina
  • continutul paginii de contact: date de contact, formular de contact, harta google maps
  • continutul fiecarei pagini secundare
 3. Definirea functionalitatilor din zona de administrare a site-ului

  • administrare useri si drepturi pentru fiecare user
  • administrare continut de pagini cu optimizare SEO automata
  • administrare parti speciale din pagini cum ar fi: numarul de telefon, un anumit text intr-o anumita zona a site-ului etc.