https://sso.umk.ac.id/public/jsonn/https://www.inovadoor.com.br/https://sso.umk.ac.id/public/spaces/https://sso.umk.ac.id/public/posts/https://sso.umk.ac.id/public/document/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/toto-slot/https://mawapres.iainptk.ac.id/wp-content/apps/https://sso.umk.ac.id/public/plugin/https://sso.umk.ac.id/public/amp/https://159.203.61.47/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/config/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/jpg/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/tmb/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/kmb/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/amp/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/restore/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/vendor/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/file/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/vps-root/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/files/https://sso.umk.ac.id/public/analog/https://sso.umk.ac.id/public/etc/https://sso.umk.ac.id/public/bulk/https://138.197.28.154/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/json/https://dema.iainptk.ac.id/scholar/https://wonosari.bondowosokab.go.id/wp-content/upgrade/https://untagsmg.ac.id/draft/https://sso.umk.ac.id/public/web/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/data/https://sso.umk.ac.id/public/right/https://sso.umk.ac.id/public/assets/https://dpmptsp.pulangpisaukab.go.id/themess/https://dpmptsp.pulangpisaukab.go.id/wp-content/luar/https://sso.umk.ac.id/public/tmp/https://sso.umk.ac.id/public/font/https://dema.iainptk.ac.id/assets/https://dema.iainptk.ac.id/root/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/assets/https://dema.iainptk.ac.id/wp-content/nc_plugin/https://gem.araneo.co.id/https://mawapres.iainptk.ac.id/mp/https://152.42.212.40/https://mawapres.iainptk.ac.id/wp-content/nc_plugin/https://mawapres.iainptk.ac.id/wp-content/pages/https://admpublik.fisip.ulm.ac.id/wp-content/luar/https://env.itb.ac.id/wp-content/pul/https://env.itb.ac.id/wp-content/luar/https://env.itb.ac.id/vendor/https://sikerja.bondowosokab.go.id/font/https://pmb.kspsb.id/gemilang77/https://pmb.kspsb.id/merpati77/https://disporpar.pringsewukab.go.id/wp-content/filess/https://pmnaker.singkawangkota.go.id/filess/https://triathlonshopusa.com/https://websitenuri77.blog.fc2.com/
Creare site de hotel sau pensiuneCreare site de hotel sau pensiune

Creare Site De Hotel Sau Pensiune

Iti doresti sa atragi mai multi clienti cu ajutorul unui website? Pensiunea ta va genera clienti noi cu ajutorul site-ului pe care il vom crea in cele mai avantajoase conditii de plata. CreamSiteuri.ro iti va oferi un rezultat ce te va surprinde foarte placut. Totodata vei beneficia de gazduire profesionala si mentenanta, domenii si subdomenii. Deoarece iti vom oferi cele mai accesibile conditii de plata, vei avea posibilitatea de a-ti promova afacerea si website-ul in mediul online in functie de nevoile tale. Mai mult, site-ul tau va fi optimizat pentru orice dispozitiv mobil, iar orice pagina va fi accesibila din maxim 3 clickuri. CreamSiteuri.ro iti ofera servicii specializate de creare site de pensiune, cu posibilitate de rezervari in timp real. Stim cat de importanta este afacerea ta, de aceea iti sugeram sa iti muti business-ul in domeniul online pentru a creste numarul de turisti, pentru a-ti promova mai bine afacera, oferindu-le suficient de multe informatii despre interior, servicii, testimoniale, castigand astfel credibilitatea vizitatorilor. De ce sa nu fii primul in pagina de Google cu pensiunea ta?

Un avantaj major al realizarii site-ului la noi este ca beneficiezi de un design unic destinat crearii site-urilor pentru pensiuni, iar turistii pot accesa site-ul oricand si pot face rezervari online. CreamSiteuri.ro se dedica intr totul serviciilor pe care ti le oferim si punem mare accent pe calitate, rapiditate, seriozitate, profesionalism si originalitate.

Cum v-am mentionat, va propunem un design unic, solutii de rezervare online, pagina de contact, galerie de imagini, testimoniale, Google Maps cat si articole de prezentare a pensiunii. Tocmai de aceea, continutul site-ului de prezentare a pensiunii dumneavoastre va fi foarte usor de administrat.

Solutii si servicii oferite:

· harta animata a regiunilor ce permite selectarea ofertelor pentru pensiuni;

· harta Google Maps pentru afisarea ofertelor de cazare;

· modul de administrare ce permite editarea tuturor informatiilor continute in site precum si afisarea de rapoarte;

· existenta unui modul de administrare ce permite adaugarea de regiuni, orase, insule, vile;

· un sistem de cautare avansata in functie de multiple criterii si facilitati;

· sortare oferte selectate dupa : pret / noapte crescator / descrescator, numar de stele crescator / descrescator, numar de oferte per pagina etc;

· afisare oferte in modul lista si harta;

· galerii foto-video pentru pensiune;

· sistem complex de comentarii cu rating;

· posibilitate de adaugarea a unui numar nelimitat de camere si/sau apartamente;

· posibilitate de adaugare preturi diferite per camere in functie de perioada;

· posibilitate de blocare/ocupare a anumitor camere din cadrul pensiunii;

· vizualizare top vile rezervate si data ultimei rezervari;

· corelare cu retelele de socializare : posibilitate de like/share pe facebbok, twitter si google plus etc;

· modul de rezervare camera din cadrul unei pensiuni.

Oferind servicii de top, veti atrage cat mai multe recomandari ce va pot imbunatati portofoliul cu clienti, iar prin intermediul unui site web puteti da lovitura. Nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa va realizam un site web bine pus la punct, unul profesional pentru pensiunea dumneavoastra.